مرحبا بك في البوابة الالكترونية لأعضاء هيئة التدريس
staff-picture

د. سمر محمد مهدي محمد

  • الكلية: كلية الزراعة
  • القسم: قسم علوم الأغذية
  • التخصص العام : علوم وتكنولوجيا الأغذية
  • التخصص الدقيق: Fats and Oils Technology and Chemistry
  • الدرجة الوظيفية: استاذ مساعد
  • الحالة: قائم بالعمل
  • البريد الالكتروني الرسمي: samar_mahdy@agr.asu.edu.eg
  • Google Scholar: Google Scholar Link
  • Research Gate: Research Gate Link
  • Scopus: Scopus Link
  • H-index: 1
  • Orcid: https://orcid.org/my-orcid?orcid=0000-0003-0773-1220
  • Research Fields: chemistry; fats and oils; Microbiology; Antioxidant

إحصائياتي


بوابة البحث العلمي
16

الاقتباسات
287

الجوائز
0

الاقتباسات


التعليم

لم يتم اضافة التعليم

التدرج الوظيفي

لم يتم اضافة التدرج الوظيفي

ورش العمل

لم يتم اضافة ورش عمل

المؤتمرات العلمية

لم يتم اضافة مؤتمرات علمية

الجوائز

لا يوجد جوائز

بوابة البحث العلمي (16)

عنوان البحث السنة الاقتباسات
Optimizing lipase production by Bacillus subtilis on cheese whey and evaluating its antimicrobial, antibiofilm, anti virulence and biosafety properties 2025
Enhancement of Nutritional Quality of Pretzels Using Sprouted Garden Cress Seeds 2023 2
Effect of processing on the characterization of hot-break triple-concentrated tomato paste 2023 1
Enhancement sensory, physicochemical and antioxidant properties of moringa functional beverages 2022 4
Enhancement the Nutritional Quality of Pretzels Using Sprouted Garden Cress 2022 2
Antioxidant and anti-ulcer activities of fermented soybean (Natto) and moringa oleifera leaves in male albino rats 2021 2
Effect of Different Dried Methods and Storage on Some Enzymes Activity and Quality of Cactus pear and Papaya 2021 1
Development of functional fermented oat milk by using probiotic strains and whey protein 2019 21
Nutritional evaluation of cookies enriched with different blends of Spirulina platensis and Moringa oleifera leaves powder 2019 12
Biological Attributes of Unfermented and Fermented Oat Milk Compared to Cow Milk in Alloxan-Induced Diabetic Rats 2019 7
Effect of Substitution of Wheat Flour with Oat and Barley Meal on the Functional, Rheological and Sensory Properties of Tarhana 2019 3
Optimization of Microwave technique conditions for Shrimp chitin deacetylation by response surface methodology 2019 2
Utilization of cheese whey and UF milk permeate in manufacture of Egyptian Baladi bread 2018 15
The roles of Arabic Gum and Corn silk extracts to avoid hepato-nephro toxicity of Gentamicin in rats 2018
Optimization of Bioactive Extraction Conditions and Radical Scavenging Activity of Cassia fistula Leaves using Response Surface Method 2016 1

لم يتم العثور علي نتائج

لم يتم العثور علي نتائج

لم يتم العثور علي نتائج

لم يتم العثور علي نتائج


الجوائز المرشح لها

لا يوجد جوائز

الإنجازات العلمية

لا يوجد انجازات علمية