مرحبا بك في البوابة الالكترونية لأعضاء هيئة التدريس
staff-picture

أ. د. نسرين محمد نبيه يس احمد

  • الكلية: كلية الزراعة
  • القسم: قسم علوم الأغذية
  • التخصص العام : علوم وتكنولوجيا الأغذية
  • التخصص الدقيق: الصناعات الغذائية
  • الدرجة الوظيفية: أستاذ دكتور
  • الحالة: قائم بالعمل
  • البريد الالكتروني الرسمي: nasreen_nabih@agr.asu.edu.eg
  • Google Scholar: Google Scholar Link
  • Research Gate: Research Gate Link
  • Scopus: Scopus Link
  • H-index: 3
  • Orcid: https://orcid.org/my-orcid?orcid=0000-0003-4537-9299
  • Research Fields: marjoram , thyme , electron spin resonance, meat & fish technology, chicken products, enzymes, bakery quality

إحصائياتي


بوابة البحث العلمي
55

الاقتباسات
429

الجوائز
0

الاقتباسات


التعليم

لم يتم اضافة التعليم

التدرج الوظيفي

لم يتم اضافة التدرج الوظيفي

ورش العمل

لم يتم اضافة ورش عمل

المؤتمرات العلمية

لم يتم اضافة مؤتمرات علمية

الجوائز

لا يوجد جوائز

بوابة البحث العلمي (55)

عنوان البحث السنة الاقتباسات
Utilization of Egyptian golden berry fruit for producing sugar-preserved functional products. 2025 3
Phytochemicals and biological activities of caraway (L.) essential oil 2023 11
PREPARATION AND FLAVOUR EVALUATION OF HIGH QUALITY FREEZE DRIED SEASONING BLEND 2019
Effect of Different Extraction Methods on Stablity of Anthocyanins Extracted from Red Onion peels (Allium cepa) and Its Uses as Food Colorants 2019
Protective activity of sweet sorghum and sugarcane syrups against oxidative stress induced by cadmium in albino rats 2019 1
IMPLEMENTATION OF HAZARD ANALYSIS CRITICAL CONTROL POINTS (HACCP) PRINCIPLES IN PRODUCTION OF FILLING CREAM 2019
Protective Effects of Red Palm Oil and Super Red Palm Olein on Hypercholesterolemic Rats 2018 2
AMINO ACIDS PROFILE OF SOME CHICKEN PRODUCTS SUPPLEMENTED WITH VARIOUS PLANT SOURCES 2017
Stimuli‐responsive systems for tuneable ocular drug delivery 2016 1
Effect of Different Extraction Methods on stablity of Anthocyanins Extracted from Red Onion peels (Allium cepa ) and its Uses as Food Colorants 2016 46*
Implementation of Hazard Analysis Critical Control Points (HACCP) Principles in Production of Filling Cream 2016
Microbiological quality and enzymes activity of refrigerated bolti fish (Tilapia nilotica) pretreated with organic acids 2016 13
Implementation OF HAZARD ANALYSIS CRITICAL CONTROL POINTS (HACCP) PRINCIPLES IN PRODUCTION OF FILLING CREAM 2016 3
Quality Characteristics of Common Carp Fish Pastirma 2016 8
Effect Adding Of Rice Bran Or Tomato Seed Protein Concentrate On Wheat Dough Performance And Pan Bread Quality Properties 2016

لم يتم العثور علي نتائج

لم يتم العثور علي نتائج

لم يتم العثور علي نتائج

لم يتم العثور علي نتائج


الجوائز المرشح لها

لا يوجد جوائز

الإنجازات العلمية

لا يوجد انجازات علمية