مرحبا بك في البوابة الالكترونية لأعضاء هيئة التدريس
staff-picture

أ. د. ايهاب صلاح عبد الحميد عشوش

  • الكلية: كلية الزراعة
  • القسم: قسم علوم الأغذية
  • التخصص العام : علوم وتكنولوجيا الأغذية
  • التخصص الدقيق: Human Nutrition
  • الدرجة الوظيفية: أستاذ دكتور
  • الحالة: قائم بالعمل
  • البريد الالكتروني الرسمي: ihab_ashoush@agr.asu.edu.eg
  • Google Scholar: Google Scholar Link
  • Research Gate: Research Gate Link
  • Scopus: Scopus Link
  • H-index: 7
  • Orcid: https://orcid.org/0000-0002-0775-7837
  • Research Fields: Human Nutrition, Nutrition Therapy, Functional Foods, Food Safety and risk assessment & Utilization of Agro-Industrial Wastes
  • السيرة الذاتية: تحميل السيرة الذاتية

إحصائياتي


بوابة البحث العلمي
87

الاقتباسات
1063

الجوائز
0

الاقتباسات


التعليم

لم يتم اضافة التعليم

التدرج الوظيفي

لم يتم اضافة التدرج الوظيفي

ورش العمل

لم يتم اضافة ورش عمل

المؤتمرات العلمية

لم يتم اضافة مؤتمرات علمية

الجوائز

لا يوجد جوائز

بوابة البحث العلمي (87)

عنوان البحث السنة الاقتباسات
Effectiveness of some Dietary Ergogenic in Enhancing Weightlifter Athletes Performance 2025
Risk Factors in Nutritional Status of Cardiovascular Patients As A Potential Indicator Before The Development of Heart Failure Signs 2024
Antioxidant Status, Physicochemical and Immune-boosting Characteristics of New Formulated Functional Beverages 2024
Antioxidant, Antibiofilm & Biological Activities of Summer Savory 2023
Nano-Capsulation of Ginger, Red Cabbage and Broccoli Ball Mill Extracts As Sources of Anti-Oxidant and Anti-Cancer and Application in Lentil Soup Powder 2023 2
Rheological, Physical Properties and Sensory Evaluation of Biscuits Enriched with Chia Seed Powder 2023 2
Effect of processing on the characterization of hot-break triple-concentrated tomato paste 2023 1
Ameliorative effect of fermented goat’s milk combined with desert truffle and baobab aqueous extract in ccl4 induced liver lesion in rats 2022 2
Preparation of resistant starch by some different physical methods and utilization in muffins production 2022 2
Enhancement sensory, physicochemical and antioxidant properties of moringa functional beverages 2022 6
Protective effect of moringa-based beverages against hyperlipidemia and hyperglycemia in type 2 diabetes-induced rats 2021
Comparative evaluation of some herbs and their suitability for skimmedmilk yoghurt and cast Kariesh cheese fortification as functional foods (vol 65, pg 06, 2020) 2021
Protective effect of moringa-based beverages against hyperlipidemia and hyperglycemia in type 2 diabetes-induced rats 2021 4
Utilization of whey cheese and oat whole-grain to controlling weight gain in rats fed on high fat diet 2021 1
Comparative evaluation of some herbs and their suitability for skimmed milk yoghurt and cast Kariesh cheese fortification as functional foods 2020 36

اسم المجلة تاريخ النشر القطاع الموقع الإلكتروني للمجلة ISSN
Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences 2022-11-03 البيئة والزراعة الموقع الإلكتروني للمجلة 1338-5178

لم يتم العثور علي نتائج

لم يتم العثور علي نتائج

لم يتم العثور علي نتائج


الجوائز المرشح لها

لا يوجد جوائز

الإنجازات العلمية

لا يوجد انجازات علمية